تاریخ واریز حقوق مرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی | آیا معوقات فروردین در مردادماه پرداخت می‌شود؟ چرا زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص نیست؟ جزئیاتی از پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان تأمین اجتماعی گلستان | آیا بانک رفاه به تامین اجتماعی برمی‌گردد؟ بازنشستگان فرهنگی در انتظار دریافت مطالبات و مابقی معوقات همسان‌سازی هستند جزئیات صدور «دیبا کارت اعتباری» برای بازنشستگان، جانبازان و ایثارگران مشارکت مدیریت شهری و مردم مشهد برای بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل نشانی ملی جغرافیایی ایران برای اماکن خراسان رضوی بایسته‌های تشکیل خانواده در دوران معاصر زنگ خطر بازماندگی از تحصیل دستگیری سارقی که از ۸ سالگی در راه زندان بود پرونده جنایی هولناک؛ همدستی نوه و دوستش برای قتل مادربزرگ پلنگ ایرانی، نگهبان باغ وحش اسرائیل را کشت شرور خطرناک تهران در دام پلیس اطلاعات ۱۶ میلیون زن متاهل داریم، اما یک میلیون زایمان انجام می‌شود | سبزوار و تربت‌جام خراسان رضوی رکورددار کمترین میزان سزارین در کشور ۷۲۵ مدرسه در خراسان رضوی درحال ساخت | کمبود معلم به ۱۸ هزار نفر رسید بیمارستان‌ها باید آمار سزارین را کاهش دهند واژگونی ون زائران ایرانی در مسیر نجف به مهران با ۱۰ مصدوم (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) درددل‌های دردسرساز  | درباره اشتباهی به نام درددل کردن با یک آشنا یا غریبه غیرهم جنس آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد + فهرست (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) زنی جوان که متهم به قتل پیرمردی ۷۲ ساله است، در بازسازی صحنه جرم: پدرم من را معتاد کرد اولیای دانش آموزان مشهدی شرکت‌کننده در آزمون سمپاد چشم انتظار پاسخ پلیس فتا مشهد در جمع خنک‌ترین مراکز استان کشور (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) تأکید معاون استاندار خراسان رضوی بر ایمن‌سازی مسیر زائران در دهه پایانی صفر بانک‌ها در صدر قطع برق مشهد درباره دکتر شیرین بیانی بانوی تاریخ‌نگار، پژوهشگر و نویسنده | راوی تاریخ با بیان شیرین روح مدارا آزادی یک محکوم به قصاص به ضمانت امام رضا(ع)
سرخط خبرها

افزایش دوبرابری ظرفیت ذخیره پلاسمای خون در خراسان رضوی| افتتاح بروزترین سردخانه با توان داخلی

  • کد خبر: ۱۹۴۹۶۵
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
افزایش دوبرابری ظرفیت ذخیره پلاسمای خون در خراسان رضوی| افتتاح بروزترین سردخانه با توان داخلی
معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون استان گفت: گنجایش و ظرفیت ذخیره‌سازی پلاسما از ۱۳ هزار لیتر به ۲۳هزار لیتر رسیده است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، عباداله سالک مقدم در حاشیه افتتاحیه سردخانه نگهداری پلاسما در خراسان رضوی گفت: سردخانه نگهداری پلاسمای استان با گنجایش ۱۰هزار لیتر پلاسما ظرفیت سردخانه‌ای خراسان رضوی را به نوعی به دو برابر افزایش می‌دهد. با این سردخانه گنجایش و ظرفیت ذخیره‌سازی پلاسمای استان از ۱۳ هزار لیتر به ۲۳هزار لیتر رسیده که بسیار ارزشمند است.

سالک مقدم عنوان کرد: اهدای خون در کشور ما یک اقدام نوع دوستانه است. انتقال خون به عنوان یک سازمان باید این امانتی مردم را به درستی فرآوری و نگهداری کرده و به دست بیمار برساند.

وی در خصوص سردخانه نگهداری پلاسما استان، تشریح کرد: این سردخانه باعث می‌شود بتوانیم بخشی از فرآورده‌های به دست آمده از خون اهدایی مردم را پس از فرآوری در محیط مناسب برای نگهداری، حفظ کنیم.

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون ایران افزود: اگر ما برای نگهدای فرآورده‌های خونی به دست آمده از مردم جایی نداشته باشیم باید امحا شود. اما این سردخانه‌ها باعث افزایش ظرفیت نگهداری و افزایش ذخایر خونی ما شده و به تدریج با توجه به نیاز بیمارستان‌ها توزیع شود.

سالک‌مقدم با تاکید بر اینکه سردخانه پلاسمای افتتاح شده از تولیدات داخل است، خاطرنشان کرد: این سردخانه یکی از بروزترین سردخانه‌های تولید کشور بوده که از این منظر باعث افتخار است. 

وی اضافه کرد: این پلاسما‌ها یا در بخش‌های درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد یا اینکه به شرکت‌های پالایشگر منتقل شده و به دارو تبدیل می‌شود و دوباره به چرخه درمانی در کشور بازمی‌گردد؛ بنابراین پلاسما بسیار کالای باارزشی بوده و می‌توانم ارزش آن را معادل با پالایش نفت بدانم. می‌تواند حتی از لحاظ قیمتی و ارزش افزوده‌ای که برای کشور دارد بسیار بالا در نظر گرفته شود. کار بزرگی صورت گرفته و امیدوار هستم همانطور که بیان شد، خدمات به نحو احسن و با بهترین شکل برای مردم انجام شود تا بتوانیم به مراکز درمانی برسانیم.

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون با تاکید بر لزوم گسترش سیستم‌ها در زمینه انتقال خون، تصریح کرد: با توجه به گسترش و افزایش مراکز درمانی و روش‌های درمانی تخصصی، باید مراکز انتقال خون ما نیز به همان نسبت رشد کرده، گسترش پیدا کند و به روز باشد. کشور ایران به لحاظ انتقال خون دارای یک وجهه بین‌المللی است؛ علیرغم تمام سختی‌ها درحال تلاش هستیم تا تجهیزات لازم را در اختیار قرار دهیم؛ علاوه برآن در زمینه افزایش فضا و تامین نیرو در این خصوص نیز در تلاش هستیم.

سالک مقدم عنوان کرد: میزان اهدا در استان بسیار عالی است؛ میزان ۵۰۰ خون‌گیری در روز عدد بسیار با ارزشی است که به نسبت پایتخت و با توجه به تعداد بیمارستان‌های استان بسیار ارزشمند است.

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون با اشاره به اینکه خراسان رضوی به عنوان سانتر توریست درمانی نیز شناخته می‌شود، اظهار کرد: انتظار داریم استان رشد بالاتری داشته باشد و ستاد مرکزی به این رشد کمک خواهد کرد. یکی از قطب‌های انتقال خون غیراز پایتخت قطعا استان خراسان رضوی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->